XXL Print & Belettering
Terug naar vlaggen

Beachflags

Banieren of hoogformaat vlaggen

Opvallend en veelvuldig inzetbaar. De beachflags / strandvlaggen van XXL Print&Belettering zijn echte aandachttrekkers op beurzen, bij acties, evenementen, aankondigingen, bedrijfspresentaties,
productpresentaties, etc. De beachflags worden geheel full colour bedrukt en zijn met het bijgeleverde hengelsysteem gemakkelijk op te zetten en af te breken. 

Beachflags in alle soorten en maten

De beachflags zijn leverbaar in verschillende formaten en worden compleet geleverd in een draagtas. Een set bestaat dus uit een draagtas, stokkenset en doek. Onze vlaggen worden vervaardigd uit 115 gram/m2 glanspolyester. De band waar de paal doorheen geschoven wordt is zwart en is vervaardigd uit dik polyester. Wij hebben ervoor gekozen om de band niet elastisch te maken, zodat de pasvorm i.c.m. de door ons geleverde palen optimaal is. Als u de beachflag op een verharde ondergrond wilt plaatsen kunt u gebruik maken van een beachflaghouder. 

Aanvullende opties

Bij een onverharde ondergrond is de variodrill (grondboor) uitermate geschikt. Deze beachflaghouders en grondboren zijn optioneel bij te bestellen. Zie hiervoor onze informatieblad Beachflags Accessoires.