XXL Print & Belettering

Masten

Omdat vlaggen natuurlijk in de mooiste masten horen te hangen, leveren wij ook een uitgebreid assortiment aan vlaggenmasten. We kunnen ze in de meest voorkomende maten leveren, maar heeft u geen plaats voor een permanente mast dan leveren wij ook mobiele vlaggenmasten. De masten die we aanbieden zijn uit voorraad leverbaar in 6, 7 en 8 meter. Omdat we zowel kwaliteit als uitstraling belangrijk vinden, bieden we u graag polyester masten aan: deze masten hebben een grotere diameter, zijn conisch van vorm en zijn zeer stevig.

Veel extra's zijn bij ons standaard

Wij leveren uitsluitend masten met gegalvaniseerde kantelanker. Omdat deze ankers na stelbaar zijn, heeft de mast een hogere duurzaamheid. Een scheef staande mast kan vrij eenvoudig weer rechtgezet worden. - kogel gelagerd banierhouders. Doordat de banieruithouder kogel gelagerd zijn, draaien ze makkelijker om de as, gaan ze minder snel piepen en zijn ze slijtvaster. - masten voor rechte vlaggen zijn voorzien van intern koord. Dus geen irritant geklapper van het koord tegen de mast. Anti-diefstal door middel van afsluitbaar klepje met sleutel. Veel vlaggenmasten voor rechte vlaggen kunnen wij voor u ombouwen naar een baniermast! 

Levering en plaatsing

Wij kunnen de masten voor u leveren maar wij regelen ook graag de plaatsing voor u. Omdat plaatsing voor ons een service product is kunt u de kosten hiervoor laag houden. Voor de plaatsing van de masten werken we samen met een zeer ervaren vlaggenmasten-plaatsingsdienst. Hierdoor geven wij bijvoorbeeld op onze conische polyester baniermast 10 jaar garantie indien deze door onze tussenkomst geplaatst wordt. Plaatsing is altijd onder VCA - veiligheidsvoorwaarden  en inclusief materiaal, beton, eventueel herstraten en afvoeren overtollig materiaal!