XXL Print & Belettering

Over ons

Bij XXL Print&Belettering krijgt u te maken met enthousiaste ervaren mensen die verstand hebben van het vak. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u uitgebreid kunnen informeren over de verschillen in materialen en toepassingen daarvan.  U kunt uw klus met een gerust hart uit handen geven.

Naast de belettering van (bedrijfs)auto’s,  touringcars en aanhangers, bedienen wij de zakelijke-
én particuliere markt met digitale prints op o.a. posterpapier, bisonyl
(spandoeken) en zelfklevend vinyl en houden wij ons bezig met
textielbedrukking.

Daarnaast voert XXL werkzaamheden uit voor resellers die raakvlakken hebben met het ons werk zoals grafische vormgevers, drukkerijen en winkelinrichters. Deze klanten helpen wij graag wanneer ze niet beschikken over de benodigde apparatuur of
know-how, uiteraard tegen gereduceerd tarief!

 

Met onze hoogwaardige Mimaki apparatuur beschikken wij over grenzeloze groot formaat print en snijmogelijkheden en bieden wij voor iedere opdracht uitstekende beeldkwaliteit in hoge resoluties. Dát en onze keuzes voor materialen van louter A-merken als ondermeer Avery, 3M en HEXIS zorgt er voor dat wij u jarenlang plezier van onze producten en diensten kunnen garanderen!   

Wij hebben de beschikking over een - verwarmde - werkplaats waarin wij ook vrachtauto's, kranen en trailers kunnen voorzien van belettering. Uw voertuig wordt altijd met de grootste zorg behandeld!   

Nieuwsgierig? Loop eens binnen voor een kop koffie of thee en ontdek of XXL ook iets voor u kan betekenen.