XXL Print & Belettering

Vlaggen

Zoekt u kwaliteitsvlaggen? VOOR DE SCHERPSTE PRIJZEN?

Reclame vlaggen, bedrijfsvlaggen en beachflags zijn het visitekaartje van uw bedrijf en verdienen daarom de volle aandacht. Vlaggen zijn een "eye catcher", maar geven daarnaast uw bedrijf of de presentatie de juiste uitstraling; bij een bedrijfspand, tijdens een open dag of beurspresentatie of tijdens een evenement. 

Met een opvallende vlag wordt de herkenbaarheid en uitstraling van uw bedrijfsnaam en uw bedrijfslogo vergroot.   Al onze vlaggen worden gemaakt van 3-draads glanspolyester, laddervrij, met een soortelijk gewicht van 115 g/m2.

Glanspolyester is door de dichtheid van het weefsel uitermate geschikt voor bedrukking ten behoeve van vlaggen en banieren. Het glanzende effect is kenmerkend voor glanspolyester.   Voor vlaggen, banieren en beachflags bestaan er een tweetal druktechnieken, te weten digitaal en zeefdruk. 

Digitale bedrukking

Digitale bedrukking is prijstechnisch interessant bij kleinere aantallen en bovendien ideaal voor haarscherpe full colour ontwerpen. Digitale druk maakt het mogelijk om erg kleurrijk te printen, zonder dat het een vermogen kost. Digitale print geeft een doordruk van 90%. 

Zeefdruk

Zeefdruk is prijstechnisch interessant bij grotere aantallen (> 5 stuks), heeft een hoge kleurechtheid en wordt 100% doorgedrukt (achterzijde even scherp als voorzijde). 
Zeefdruk is letterlijk bedrukking aan de hand van een zeef. Voor iedere kleur wordt een aparte zeef gebruikt die op het doek wordt gelegd en alleen de kleur toelaat op het gedeelte waar de zeef verf doorlaat. Zeefdruk geeft de meest sprekende kleuren, omdat het doek daadwerkelijk verzadigd wordt in de verf.

Standaard wordt zeefdruk uitgevoerd in 1, 2, 3 en 4 kleuren. Wij combineren maximaal 6 kleuren voor zeefdruk. Full colour bedrukking in zeefdruk is mogelijk maar het resultaat is iets minder scherp dan bij digitale full colour bedrukking.

Wij adviseren 3 à 4 vlaggen per jaar per vlaggenmast te gebruiken. Dit omdat de vlaggen bij veel wind sneller slijten. Met een vlag op voorraad, heeft het bedrijf of product altijd de juiste uitstraling.